Fotografie stock, gratuit sau cu bani?

Fotografie stock, gratuit sau cu bani?

Părerea mea este ca o fotografie buna vinde! Dacă ai o afacere ști și tu cât de importanta este. Dar de unde facem rost de fotografii bune? 

Dacă ai un magazin online,  poți contacta un fotograf de produs care să îți realizeze fotografiile de care ai nevoie in studio. Pentru asta poți folosi numărul de telefon din website-ul nostru.

Dar să spunem că ai nevoie de o fotografie din londra, egipt sau orice altă țară pentru blogul tău. Sau un logo, o poză png/vector ori fotografia unei persoane care să îți promoveze brand-ul sau produsul. Nu poți să copiezi pur și simplu una după google, astfel riști sa fi penalizat  sau să suporți un proces pentru drepturile de autor. 

Exista însă modalități prin care poți obține fotografii de stock, gratuit sau contra cost. Îți voi prezenta mai jos cele mai bune opțiuni.

pixabay este un website de fotografie de unde poți obține fotografii originale gratuit. doar că fiind gratuite, aici nu vei găsi întotdeauna tot ceea ce cauți. 

dreamstime este un website de unde poți cumpăra fotografii, ilustrații, imagini vector, videoclipuri și tot ce ai nevoie pentru produsul tău.

shutterstock după părerea mea, cel mai folosit website de fotografie, unde puteți  găsi milioane de fotografii, baza lor de date fiind actualizată zilnic de miile de fotografi.

Citește și cum poți să câștigi bani din fotografia de stock aici

Leave a Comment

Your email address will not be published.