Termeni si conditii

Site-ul webflexible.ro este proprietatea exclusiva a SC WEBFLEXIBLE SRL, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr j40/16060/2021.
Accesarea siteului sau a oricarei parti a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu privire la termenii si conditiile ce urmeaza. Acordul de utilizare si comanda produce efecte juridice intre Utilizator/Client si WEBFLEXIBLE SRL. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor/ Utilizatorilor despre acestea.
Prezentele clauze nu se aplica si paginilor de internet la care se face referire sau trimitere in site-ul WEbflexible.ro , iar Furnizorul nu este raspunzator de continutul acestor site-uri apartinand unor terte persoane. Prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora se poate face in scop informativ sau publicitar.
WEBFLEXIBLE SRL isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile prezente fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site. Este obligatia Clientilor /Utilizatoarilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in Sectiunea “Termen si conditi”.

DEFINITII SI TERMENI

webflexible.ro– este marca inregistrata a WEBFLEXIBLE SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului j40/16060/2021.
Vanzator WEBFLEXIBLE SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului j40/16060/2021.

Cumparator – persoana fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre WEBFLEXIBLE SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre WEBFLEXIBLE SRL. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Site – domeniul webflexible.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

PLASAREA COMENZII

Comenzile se efectueaza online(prin completarea formuralului de la pagina de contact) sau telefonic.
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Consimtamantul Clientului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal este voluntara dar refuzul de a furniza consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale face imposibila inregistrarea si cumpararea din magazinul online. Orice informatie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se gaseste in sectiunea Politica de Confidentialiate.

Prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing

Clientul poate fi de acord ca prelucrarea datelor personale si transferul catre o terta parte sa se faca in scopul primirii de informatii comerciale de la WEBFLEXIBLE SRL, spre exemplu cu privire la ofertele speciale.

RASPUNDERE
Raspunderea WEBFLEXIBLE SRL – in eventualitatea incalcarii cu intentie sau din neglijenta grava a Termenilor si Conditiilor si/sau a Contractului: WEBFLEXIBLE SRL ca vanzator si proprietar al magazinului online va fi raspunzator pentru pierderile care sunt o consecinta directa si previzibila, in mod rezonabil, a acestei incalcari.

In orice caz (excluzand raspunderea pentru pagubele aduse vietii si/sau integritatii corporale a unei persoane) raspunderea maxima fata de Client pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu o Comanda este limitata la pretul total al respectivei Comenzi.

WEBFLEXIBLE SRL nu raspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu virusi informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricarui echipament hardware sau program apartinand acestuia.

De asemenea, WEBFLEXIBLE SRL nu raspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot aparea la un moment dat pe website.

Raspunderea Utilizatorului/Clientului: Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii datelor sale de Cont (user /e-mail si parola), pentru gestionarea accesarii Contului si pentru activitatea derulata prin intermediul Contului, precum si pentru navigarea pe website-urile si link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poarta raspunderea exclusiva pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricareia si tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului si pentru orice paguba cauzata acestuia prin nerespectarea acestor Termeni si Conditii si/sau a Contractului.

PROPRIETATE INTELECTUALA
Intreg continutul website-ului, incluzand fara a se limita la logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a WEBFLEXIBLE SRL.

Utilizatorului/Clientului nu ii este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legaturi, expunerea, includerea oricarui element al website-ului in orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui tert, in alt scop decat cel de a incheia /executa un Contract pentru Produse si a se informa despre Produsele comercializate pe website, fara a exista un acord scris prealabil al societatii in acest sens.

In cazul in care Utilizatorul/Clientul transmite proprietarului magazinului online orice informatie sau continut (inclusiv logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligatie pentru Societate, cu exceptia cazului in care exista un acord scris prealabil al partilor in acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul/Clientul intelege si accepta ca este interzisa in mod expres orice utilizare a website-ului si continutul acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor/Contractului.

FORTA MAJORA
Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale din Contract sau prevazute in acesti Termeni si Conditii, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator este datorata total sau partial unui eveniment de forta majora sau unui caz fortuit. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat.

Daca in termen de 30 (treizeci) de zile de la data producerii, evenimentul de forta majora sau cazul fortuit nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA. JURISDICTIA/LITIGII
Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii romane. In caz de aparitie a unui diferend intre parti, acesta va fi solutionat de instanta de judecata competenta de la sediul Vanzatorului, Utilizatorul/Clientul exprimandu-si in mod expres acordul in ceea ce priveste aceasta alegere de competenta.

Eventualele litigii aparute intre WEBFLEXIBLE SRL. si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti sau online, pe platforma de solutionare online a litigiilor a Comisiei Europene, unde partile pot solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online.

Temeiul legal al prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt procesate in conformitate cu Regulamentul nr. 2016/679 al Parlamentului European si Comisiei Europene (EU) din 27 aprilie 2016.

Procesam datele dumneavoastra pe baza consimtamantului exprimat la momentul inregistrarii pe website si la momentul confirmarii tranzactiilor efectuate pe website.

Cookies

Website-ul foloseste cookies. Cookies-urile sunt fisiere de mici dimensiuni care permit dispozitivelor folosite pentru navigarea pe internet (spre exemplu: calculator, smartphone) sa salveze informatii specifice cu privire la activitatea pe Website cand respectivul dispozitiv este folosit. Informatiile stocate in cookies sunt folosite, spre exemplu, pentru scopuri de publicitate ori statistice si pentru adaptarea Website-ului nevoilor dumneavoastra specifice. Puteti schimba setarile cookies-urilor in programul de navigare. Daca setarile raman neschimbate cookies-urile vor fi salvate pe dispozitiv. Schimbarea setarilor cookies-urilor poate limita functionalitatea Website-ului
Linkuri

Website-ul poate contine linkuri/ legaturi catre pagini web apartinand tertilor. Nu detinem controlul asupra acestor pagini terte, nu le monitorizam si nu putem fi tinuti raspunzatori pentru protectia datelor efectuata de acesti terti sau de continutul respectivelor pagini.

ACTUALIZAREA AVIZULUI LEGAL

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.