Retirement Home / Senior-Club.ro

retirement home senior club

Retirement home /  senior-club.ro

Investitorul cu o experienta de 35 de ani in Statele Unite si tarile Scandinave implementeaza conceptul de senior living club  Members only, cu toate facilitatile, de la cazare in camera dubla cu baie de lux, serviciu de masa all inclusiv cu bucatarie internationala, si servicii medicale in cadrul unui centru medical cu specializari de geriatrie & gerontologie cu accent pe servicii anti-aging.
Toate aceste va vor sta la dispozitie pe malul Marii Negre cu acces direct la o plaja privata cu sezlonguri rezervate in exclusivitate membrilor clubului si un beach bar cu servicii complete.
Complexul este format din doua hoteluri cu 400 camere duble care prin extindere si modernizare vor ajunge la un nivel de confort de lux si prin constructia unei piscine moderne cu pool bar.

Vom oferi pe cei 12.000mp ai terenului servicii la cel mai inalt standard in statiunea Mamaia.

Timpul de executie este de circa un an de la obtinerea autorizatilor de constructie.
Pe cei 12.000mp liberi ai terenului vom construi un centru medical cu 1.200 de locuri care poate dura circa doi ani sa fie finalizat.
Ne adresam celor 32.000 de milionari din Romania care isi doresc o viata fara grija zilei de maine pe malul Marii Negre.

Dupa o viata de munca si succese, o binemeritata vacanta pentru tot restul vietii !

Retirement home senior club

In Statele Unite si anume in Florida, California si Nevada s-au retras 50.000 pensionari din Europa care au cumparat proprietati in comunitatile de retirement village cu preturi de la 350.000$ la 1.200.000$. Depinde de facilitati si marimea acestor proprietati, la care se adauga o suma de intretinere lunara de circa 5.000-6.000$ pentru membrii comunitatii.
In New York si California exista si servicii de home care assistance care sunt taxate cu 200$/zi cu obligatia sa ai o asigurare medicala .

Vezi website-ul senior-club.ro  aici

Daca si tu iti doresti un website, intra aici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *