Centru batrani senior club

centru batrani senior club

Centru de batrani senior club

Continuam seria articolelor pe blogul nostru SENIOR-CLUB.RO cu un subiect de mare interes, chiar si pentru aceia dintre dumneavoastra care inca va bucurati de tinerete, dar care totusi va uitati cu preocupare si mare atentie catre viitor, mai precis catre retirement.

Astazi vorbim despre incetinirea procesului de imbatranire, despre cum putem preveni anumite boli grave si cum putem trata cauza acestora, ce implica costuri financiare si emotionale enorme.

SENIOR-CLUB.RO vine si cu solutia: Programul STAY YOUNG, pe care il vom detalia in randurile ce urmeaza.

Insa pana atunci, revenim la intrebarea: DE CE ESTE MAI BINE SA PREVENITI DECAT SA TRATATI?
Fiindca orice boala aduce cu sine consecinte si un impact negativ nu doar asupra dumneavoastra in mod personal si profesional, dar si asupra familiei si tuturor celor din jur.
De asemenea, in cele mai multe cazuri, este mult mai putin costisitor sa preveniti o boala, decat sa o tratati.
Iar in cele mai dramatice cazuri, nu mai exista nicio modalitate de tratare atunci cand descoperiti boala intr-un stadiu foarte avansat.

Centru batrani senior club

CARE SUNT RISCURILE LA CARE NE SUPUNEM LA BATRANETE ATUNCI CAND NU ACORDAM SUFICIENTA IMPORTANTA SANATATII NOASTRE LA TINERETE?
De cele mai multe ori, un proces de imbatranire anormal este un efect direct al nivelului de stres la care sunteti supusi si al lipsei de prevenire a bolilor in timpul vietii.
Principalii factori care contribuie la declansarea unei imbatraniri premature sunt:
profesia pe care o exercitati si nivelul de stres specific acesteia
mediul in care va desfasurati activitatea
alimentatia cu produse procesate in mod excesiv
viciile de genul fumat si consum exagerat de alcool
neefectuarea controlului si analizelor medicale periodice ( o data la 6 luni)
Astfel, persoanele ajung sa dezvolte la varsta pensionarii sau chiar mai devreme boli extrem de grave, precum:
– afectiuni cardiovasculare, care reprezinta prima cauza a mortalitatii la nivel global
– diabet, o boala de care sufera aproximativ 350 de milioane de persoane potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii
– dementa, ce semnifica o functionare deficitara a creierului
– osteoartrita, care reprezinta inflamarea articulatiilor si a osului din jur, dar si deteriorarea o data cu trecerea timpului a cartilajului care protejeaza si inveleste suprafetele articulare; aceasta afecteaza in mod dramatic stilul de viata independent si nivelul de mobilitate
– osteoporoza: rarefierea fara decalcifiere a tesutului osos prin marirea spatiilor medulare, care duce la fracturi ale oaselor prin scaderea rezistentei acestora, avand ca principala cauza o dieta saraca in calciu si vitamina D

Centru de batrani senior club

Ce propune PROGRAMUL NOSTRU STAY YOUNG?
Timp de 14/21/30 de zile, in functie de disponibilitatea dumneavoastra, imediat dupa varsta de 30-40 de ani, puteti beneficia de programul nostru anti-aging, la fiecare 6 luni, in cadrul resortului SENIOR-CLUB.RO de la Marea Neagra.
Mai concret, in aceasta perioada de timp vi se va face un set de analize medicale complexe si complete, inclusiv stabilirea varstei biologice.
In urma rezultatelor, echipa medicala cu specializari in geriatrie & gerontologie si anti-aging va stabili un set personalizat de proceduri medicale care sa va imbunatateasca starea de sanatate, inclusiv mobilitatea corporala.
De asemenea, in cadrul programului STAY YOUNG vi se va asigura o alimentatie bogata in lapte, ton, somon, legume cu frunze verzi, dar si exercitii fizice cat mai putin solicitante, de exemplu aqua gym si plimbari.

Centru de batrani senior club

CE REPREZINTA MAI EXACT UN SPECIALIST IN GERIATRIE & GERONTOLOGIE?
Un astfel de specialist identifica diferenta dintre efectele normale ale imbatranirii si posibilele afectiuni medicale, ce pot fi cauzate de un stil de viata nesanatos sau alti factori externi.
Cu alte cuvinte, acesta semnaleaza atunci cand sunteti predispus la anumite boli si va sugereaza un plan de prevenire a acestora.
Scopul programului STAY YOUNG si al specialistilor in anti-aging si geriatrie & gerontologie este ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un mod de viata independent cat mai mult timp.

Puteti accesa programul STAY YOUNG, chiar in Romania, fara costuri financiare deosebite!
Programele de tip anti-aging sunt extrem de populare in afara granitelor, iar noi va propunem sa beneficiati de acest tratament chiar la dumneavoastra acasa, in Romania.
In Marea Britanie, la Londra, DOAR COSTUL ANALIZELOR ESTE DE £5000, neincluzand cazarea si mancarea necesare celor 5 zile de tratament.
Programul nostru STAY YOUNG implica un EFORT FINANCIAR SEMNIFICATIV MAI MIC, un pachet complet continand €500 analizele, procedurile €20- €50 fiecare si €100 cazarea si mancarea zilnic.

ASADAR INVESTITI IN SANATATEA DUMNEAVOASTRA SI PREVENITI, NU TRATATI! APELATI CU INCREDERE LA ECHIPA SENIOR-CLUB PENTRU PROGRAMUL STAY YOUNG !

PENTRU DATA VIITOARE VA PROMITEM SA VA DEZVALUIM CUM UN STIL DE VIATA SANATOS ESTE CONSTITUIT IN PROPORTIE DE 80% DIN NUTRITIE SI 20% DIN MISCARE. RAMANETI ALATURI DE COMUNITATEA SENIOR-CLUB.RO PENTRU A AFLA CAT MAI MULTE SECRETE ALE SANATATII SI VIETII FARA GRIJI!

1 thought on “Centru batrani senior club”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *